Kussensloop

Maak hier uw keuze
Filter makkelijk & snel
Merk
Maat
Prijs

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

9 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

9 Artikel(en)

Kussensloop hoofdkussen

Een hoofdkussen kussensloop is een middel om je kussen langer mee te laten gaan omdat wij als mensen nog al wat zweten is het fijn als dat allemaal niet in je kussen trekt, daarom heb je een kussensloop om je kussen. Een kussenhoes voor het bed zo blijft je kussen beschermt tegen al het lichaamsvocht. Kussenbeschermer zijn andere termen voor kussenslopen omdat het exact dezelfde functie heeft als je kussensloop. Kussen beschermhoes zo bescherm je je kussen tegen alles wat je mee naar bed neemt. Ideaal dus om een goede kussensloop te hebben zodat je altijd fris in bed kan liggen.

Jouw volgende Ideale Kussensloop

Wij verkopen luxe kussenhoezen van gekamd katoen satijn hierdoor voelt het aan als een satijnen kussensloop. De kussenslopen hebben altijd de afmeting 60x70, de standaard kussen maat, daarom kiezen wij er voor om ons vooral te focussen op deze maat. In onze webshop is het mogelijk om zowel volledige bed sets te kopen als losse kussenslopen. Fijn als je even extra wilt kopen of juist er voor kiest een volledig eigen stijl te hebben.

Kleuren Kussenslopen

In ons assortiment zitten verschillende kleuren kussenslopen, van klassiek wit tot goudgele kussenslopen je vindt vast wat je zoekt, kijk naar ons assortiment. Speciale kleuren zoals indigo Blue en Plum zijn mooie diepe kleuren, maar ook hebben wij zachtere kleuren zoals Cream en light grijs.

Kussenhoes sale

Bij Textieltopper.eu zijn wij niet bang voor scherpe prijzen, daarom kun je in onze webshop de kussenslopen vinden tegen scherpe prijzen, ook vind je vaak aanbiedingen. Bekijk het assortiment en laat je verrassen door de prijs.

Match je kussensloop met je dekbedovertrek

Wij hebben ook matchende dekbedovertrekken die passen goed bij de kleur kussensloop die je uitkiest. Is je slaapkamer nu klaar vergeet dan niet te kijken naar keuken textiel of textiel voor in de badkamer.

Vragen over de kussenslopen?

Heb je vragen over de kussenslopen dan kun je ons bereiken, via de live chat, via de mail en telefonisch waar een van onze collega’s je graag door alle vragen heen helpt! Schroom niet om contact op te nemen met ons.