Clarysse Elegance

Top
kwaliteit!

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Clarysse Elegance

Onze Clarysse Elegance lijn

Onze Clarysse Elegance lijn is ideale lijn voor u, de badlakens, handdoeken en washandjes bestaan uit 100% katoen (500 gr/m2) en zijn hierdoor hemels zacht. Daarnaast zorgt het katoen ervoor dat de badlakens, handdoeken en washandjes van de Clarysse Elegancelijn goed ademen, goed absorberen, prettig op de huid voelen en voor lange tijd de kleur behouden. Daarnaast gaat het badtextiel van onze Clarysse Elegance lijn voor langere tijd mee. Verder heeft het badtextiel van de Clarysse Elegance lijn fijne afmetingen. De badhanddoeken van Clarysse Elegance hebben een afmeting van 70 centimeter bij 140 centimeter, de handdoeken van de Clarysse Elegance lijn zijn 50 centimeter bij 100 centimeter en de washandjes van Clarysse Elegance hebben een afmeting van 16 centimeter bij 22 centimeter.

Alle kleuren van de regenboog

Natuurlijk snappen wij dat u wel een kleur badlaken, handdoek of washandje wilt die past bij uw smaak en badkamer. Daarom zijn de badlakens, handdoeken en washandjes van de Clarysse Elegancelijn te verkrijgen in meer dan 10 kleurtjes. Heeft u liever een neutraal kleurtje? Ga dan voor het witte, grijze, ivoren, zandkleurige of antraciete badtextiel van de Clarysse Elegance lijn. Houdt u meer van een vrolijk kleurtje? Kies dan voor het roze, coraile, groene of ciel kleurige badtextiel. Wij hebben altijd wel een kleur en maat in de Clarysse Elegance lijn die aansluit bij uw badkamer en wensen.

Onze andere Clarysse lijnen en meer

Naast de Clarysse Elegance lijn verkopen wij nog vele ander lijnen van Clarysse, bijvoorbeeld onze Clarysse Talis lijn, of onze Clarysse Pearl lijn. Daarnaast verkopen wij ook verschillende Clarysse theedoeken, handdoeken, ochtendjassen en nog veel meer. Naast onze producten van de Clarysse lijnen, verkopen wij onder andere ook producten van de merken.

Er is dus altijd wel een merk of lijn dat aansluit bij uw badkamer, keuken of andere kamer.

Onze service

Onze service is een belangrijk punt voor ons. Wij staan altijd klaar voor elke vraag die u maar heeft. Dus heeft u vragen, opmerkingen of klachten? Stuur uw mail naar info@textieltopper.eu. Bel ons via telefoonnummer 085-0493350. Daarnaast kunt u via onze site ook chatten met Sofie, zij staat direct voor u klaar en zal u helpen met al uw vragen. Tevens bent u welkom op ons kantoor/magazijn aan de Bukkumweg 24N in Hilvarenbeek op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:00 uur. Bestel nu uw nieuwe producten van de Clarysse Elegance lijn of van een van onze andere lijn bij ons en geniet van onze uitstekende service.