Byrklund Theedoek Dry Dishes Grijs

Specificaties:

  • Merk: Byrklund
  • Model: Theedoek
  • Materiaal: 100% katoen
  • Afmeting: 50 x 70
  • Aantal: 1 stuk
  • Kleur: Grijs
€ 2,69

Byrklund Theedoek Dry Dishes Grijs

Met de grijze Byrklund theedoek kunt u ervoor zorgen dat uw vaat binnen de kortste keren weer droog is. Deze Byrklund theedoek wordt geleverd in een bijzondere kleurencombinatie, namelijk een streepjesmotief gecombineerd met een grijs vlak. Deze Byrklund theedoek is volledig gemaakt van katoen, waardoor deze Byrklund theedoek fijn aanvoelt bij het gebruik, na gebruik droogt deze theedoek hierdoor ook weer snel op. Bij textieltopper.eu hebben wij meedere kleuren Byrklund theedoeken als ook Walra theedoeken.

Bezorgen

Artikelen worden door DHL bij het door u gekozen afleveradres bezorgd. Hiervoor wordt €4,95 in rekening gebracht binnen Nederland, en € 5,95 naar België. Als de bezorger aan een gesloten deur komt wordt er een niet-thuis-bericht achtergelaten. Dit is een klein briefje met belangrijke informatie over uw pakketje. Het is ook mogelijk om de bestelling bij ons af te halen. Ons magazijn is gevestigd aan de Meerheide 27 te Eersel (Nederland).

Betalen

Bij Textieltopper.eu bieden wij u verschillende betaalmogelijkheden. U kunt betalen per iDeal, bankoverschrijving, Mastercard, PayPal Visa of MisterCash.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Textieltopper biedt u de mogelijkheid binnen 14 werkdagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantievoorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Dit doen we om de prijzen voor iedereen zo laag mogelijk te houden.