Slabbetjes

Maak hier uw keuze
Filter makkelijk & snel
Grammage
Merk
Maat
Prijs
Kleur
Verpakking

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

7 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

7 Artikel(en)

Handige en leuke slabbetjes!

Slabbetjes zijn erg handig om in huis te hebben als u een baby krijgt of al heeft. U kan er nooit genoeg hebben. Baby’s knoeien heel erg vaak en het is erg zonde dat de kleding van uw baby iedere keer vies wordt. Slabbetjes kunt u gewoon aandoen over de kleding die uw baby aanheeft. Dat scheelt een hele hoop vuile was. Op Textieltopper.eu vindt u de slabbetjes die u nodig heeft. Zo houdt u de babykleding enigszins schoon en ze staan nog eens heel schattig.

Waarom zijn slabbetjes handig?

De slabbetjes die in ons assortiment verkrijgbaar zijn, zijn van uitstekende kwaliteit. Ze worden gemaakt van katoen. Dit is een erg fijne stof voor slabbetjes. Katoen is een zeer zachte stof wat zorgt dat het fijn is voor uw baby om het te dragen. Daarnaast heeft katoen een erg hoog absorberende werking. Als er dus wordt geknoeid met drinken is dit geen probleem meer, want dit wordt snel opgenomen in het slabbetje en het lekt niet door op de kleding van uw kindje.

Slabbetjes zijn daarom niet alleen geschikt voor baby’s, maar ook voor peuters. Als uw peuter zelfstandig begint met eten, kan dit ook nogal een geknoei zijn. Ze laten van alles vallen en met een slabbetje worden de kleren niet vies. Een slabbetje is dus ook nog eens heel praktisch. In ons assortiment heeft u genoeg keuze en vindt u zeker geschikt slabbetjes voor uw baby of peuter.

Bestel uw slabbetjes!

Wacht niet langer meer en profiteer van de geweldige prijzen die Textieltopper.eu u biedt voor een uitstekende kwaliteit producten. Bent u op niet alleen op zoek naar slabbetjes? Kijk dan snel verder in ons gehele assortiment. Hier vindt u handdoeken, washandjes, badjassen en nog veel meer. Zeker de moeite waard om het te bekijken!