Pannenlappen

Maak hier uw keuze
Filter makkelijk & snel
Merk
Maat
Model
Prijs
Kleur
Verpakking

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

25 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

25 Artikel(en)

Waarom een pannenlap?

Het werken met hete pannen is een erg gevaarlijke bezigheid. Een ongeluk zit natuurlijk altijd in een klein hoekje, maar voordat je het weet gaat het een keer mis. Echter tillen veel thuiskoks een warme pan nog steeds (ouderwets) op met een dubbelgevouwen theedoek. Dit is, zonder dat men dit vaak weet, een erg onveilig karwij. Om deze taak stukken veiliger te maken bieden wij de oplossing: pannenlappen. Pannenlappen zijn gemaakt van een dik materiaal zodat je zonder problemen een warme pan of een net bereidde ovenschotel kunt optillen. Ook zorgen pannenlappen ervoor dat je een stevige grip hebt, zodat de kans dat een pan uit je handen glijdt nihil is.

Uit welk materiaal bestaat een pannenlap?

Bij Textieltopper.eu hebben wij verschillende soorten pannenlappen. De pannenlappen van Byrklund en Walra zijn gemaakt van 100% katoen, wat als voordeel heeft dat deze erg snel vloeistoffen absorberen en daarnaast ook erg snel weer opdrogen. Deze pluspunten komen dus goed van pas tijdens het koken. De pannenlappen van het merk Bunzlau Castle zijn erg comfortabele badstof pannenlappen.

Het assortiment pannenlappen bij Textieltopper.eu

We hebben bij Textieltopper.eu een uitgebreid assortiment pannenlappen op voorraad. Het is bij ons zelfs mogelijk om een losse pannenlap te bestellen, deze komt uit het assortiment badstof pannenlappen van Bunzlau Castle. Wij bieden ook pannenlappen aan in setjes per 2 stuks van de welbekende keukentextielmerken Walra en Byrklund. Deze pannenlap-sets zijn beschikbaar in mooie kleuren, zoals blauw, grijs en groen. Tot slot bieden wij ook leuke pannenlappen aan, voorzien van een speels motiefje. Onze collectie leuke pannenlappen bestaat bijvoorbeeld uit een pannenlap met het thema paarden, voorzien van onder andere een silhouet van een paard. Een andere pannenlap is dan weer voorzien van een mooi vogel-patroon. Deze leuke pannenlappen zijn een perfecte, vrolijke aanvulling op uw keuken!