Ovenwanten

Maak hier uw keuze
Filter makkelijk & snel
Merk
Maat
Model
Prijs
Kleur
Verpakking

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

16 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

16 Artikel(en)

Ovenwanten

Wil jij jezelf graag tijdens het koken beschermen tegen brandwonden? Gebruik dan een ovenwant! Het komt vaak voor dat je tijdens het voorbereiden van het avondeten bijvoorbeeld een warme pan moet vastpakken, met alle mogelijke gevolgen van dien. Om eventuele ernstige gevolgen te voorkomen kun je gebruik maken van een ovenwant. Op Textieltopper.eu hebben wij verschillende soorten ovenwanten in het assortiment, van een aantal merken. Je kunt bij ons kiezen uit een Byrklund, Walra of Bunzlau Castle ovenwant.

Kwaliteit van een ovenwant

Bij Textieltopper.eu sta jij centraal. Wij doen er alles aan om voor jou een prettige kookervaring te creëren. Uiteraard staat naast een goede kookervaring jouw veiligheid boven alles. Om deze reden is elke ovenwant gemaakt van hoogwaardige materialen waardoor jij zonder problemen hete objecten in de keuken kunt vastnemen of verplaatsen. Wij hebben ovenhandschoenen van de merken Byrklund, Walra en Bunzlau Castle in ons assortiment. Wij zijn namelijk van mening dat dit de beste en betrouwbaarste keukentextiel-merken zijn, dus ook in de categorie van ovenhandschoenen. Bij Textieltopper.eu vinden wij dat alleen het beste voor onze klanten goed genoeg is!

Afmetingen van een ovenwant

Een ovenwant is altijd gemaakt volgens een ‘one size fits all’ maattabel. Dit houdt in dat een ovenwant door elke keukenprins/es gedragen kan worden. Daarnaast zijn onze ovenhandschoenen groot genoeg om elke pan veilig mee te kunnen tillen.

Een ovenwant voor iedereen!

Bij Textieltopper.eu hebben wij een groot assortiment aan verschillende ovenhandschoenen. Wij hebben ovenwanten in basis kleuren, zoals zwart of grijs maar hebben ook leuke ovenwanten met een motiefje. Deze grappige ovenwanten zijn te gebruiken voor allerlei soorten gelegenheden zoals een verjaardag of een ander feest of partij. Een grappige ovenwant met een koeienmotief is natuurlijk ook uitermate geschikt om uw keuken een oer-Hollands karakter te geven. We hebben in ons assortiment ook nog andere leuke ovenwanten met bijvoorbeeld een kippenmotief. Wij hebben een ovenwant voor iedereen!