Byrklund Keukendoek Dry Hands Jade

Specificaties:

  • Merk: Byrklund
  • Model: Keukendoek
  • Materiaal: 100% katoen
  • Afmeting: 50 x 50
  • Aantal: 1 stuk
  • Kleur: Jade
€ 2,69

Byrklund Keukendoek Dry Hands Jade

Deze compacte Byrklund keukendoek is volledig gemaakt van katoen, wat betekend dat deze Byrklund keukendoek, naast dat hij bijzonder comfortabel aanvoelt bij gebruik, een erg goed absorberend vermogen heeft. Naast deze Byrklund Jade keukendoekhebben wij bij Textieltopper.eu nog veel meer kleuren Byrklund keukendoeken, en nog veel meer keukenproducten zoals Walra keukentextiel.

Bezorgen

Artikelen worden door DHL bij het door u gekozen afleveradres bezorgd. Hiervoor wordt €4,95 in rekening gebracht binnen Nederland, en € 5,95 naar België. Als de bezorger aan een gesloten deur komt wordt er een niet-thuis-bericht achtergelaten. Dit is een klein briefje met belangrijke informatie over uw pakketje. Het is ook mogelijk om de bestelling bij ons af te halen. Ons magazijn is gevestigd aan de Meerheide 27 te Eersel (Nederland).

Betalen

Bij Textieltopper.eu bieden wij u verschillende betaalmogelijkheden. U kunt betalen per iDeal, bankoverschrijving, Mastercard, PayPal Visa of MisterCash.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Textieltopper biedt u de mogelijkheid binnen 14 werkdagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantievoorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Dit doen we om de prijzen voor iedereen zo laag mogelijk te houden.