The One Towelling Salon Kappershanddoeken

Maak hier uw keuze
Filter makkelijk & snel
Grammage
Merk
Maat
Prijs
Kleur
Verpakking

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

5 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

5 Artikel(en)

The One Salon

The One Kappershanddoeken

Bent u eigenaar van een kapsalon? Dan snapt u hoe belangrijk het is voor uw kapsalon om goede, zachte handdoeken te hebben. De The One kappershanddoeken van The One Salon zijn de ideale kappershanddoeken voor u. Deze The One kappershanddoeken van The One Salon hebben een gewicht van 400 gr/m2. Daarnaast hebben de The One kappershanddoeken van The One Salon een afmeting van 45 centimeter bij 90 centimeter, hierdoor zijn ze de ideale lengte voor uw gebruik. Natuurlijk snappen wij ook dat u graag kappershanddoeken aanschaft die voor langere tijd meegaan, en die niet weggegooid hoeven te worden nadat ze in aanraking zijn geweest met verf. Deze The One kappershanddoeken van The One Salon zijn daarom de beste kappershanddoeken. De The One kappershanddoeken van The One Salon zijn makkelijk uit te wassen en mogen dan ook op hoge temperatuur gewassen worden, zo gaan die verf vlekken er snel en makkelijk uit. Kappershanddoeken voor langere tijd dus.

Meer pluspunten

Een aantal andere pluspunten van de The One kappershanddoeken van The One Salon zijn; de The One kappershanddoeken van The One Salon zijn Oeko-Tex gecertificeerd, dit houdt in dat de The One kappershanddoeken van The One Salon geen chemische of schadelijke stoffen bevatten. Een aantal andere belangrijke redenen om voor deze The One kappershanddoeken van The One Salon te kiezen is omdat de The One kappershanddoeken van The One Salon heerlijk zacht zijn, de The One kappershanddoeken van The One Salon super absorberend zijn en ze snel drogen.

Kleuren

Uw kapsalon is natuurlijk ingericht naar een bepaalde kleur, dan is het ook belangrijk dat uw kappershanddoeken aansluiten bij dit kleurenpalet. De The One kappershanddoeken van The One Salon zijn dan ook te krijgen in maar liefst vijf verschillende kleuren. Hierdoor is er altijd wel een kleur die aansluit bij uw kapsalon. Ga bijvoorbeeld voor magenta, als uw kapsalon gebaseerd is op roze, of als u kapsalon meer gericht is op blauw, kies dan onze marine blauwe The One kappershanddoeken van The One Salon. Naast deze twee vrolijkere kleurtjes, bieden wij ook gewoon de basic kleurtjes aan zoals zwart, wit of antraciet.

Meer en contact

Wilt u graag ook de handdoeken van andere merken bekijken? Bekijk dat ons assortiment van Clarysse, Walra en By Walra. Alle producten in dit assortiment zijn net als de The One kappershanddoeken van The One Salon gemaakt van uitstekende kwaliteiten die u jarenlang zullen verbazen. Hebben wij u nog niet overgehaald en wilt u nog iets meer informatie ontvangen over de The One kappershanddoeken van The One Salon, of vanwege een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op via info@textieltopper.eu, via telefoonnummer; 085-0493350, chat met Sofie via onze site of bezoek ons magazijn/kantoor. Ons magazijn/kantoor is gelegen aan de Bukkumweg 24 N te Hilvarenbeek. Wij ontvangen u daar met open armen en een kopje koffie of thee. Wij bij textieltopper.eu staan klaar voor u!