Tafellakens & Tafellopers

Top
kwaliteit!

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Tijdloze en moderne tafellakens!

Geef uw tafel van katoen! Met een katoenen of linnen tafellaken wordt diner een hele beleving. Op onze webshop vindt u de mooiste tafellakens, gemaakt van de beste kwaliteit. 100% katoen of linnen? U vindt het hier!

Waarom een tafellaken?

Een tafellaken beschermt uw tafel tijdens het diner. Naast de beschermende functie van een tafellaken geeft het ook nog eens een moderne en tijdloze uitstraling aan uw keukentafel. Vaak is het blad van een tafel de echte eyecatcher en de reden waarom u de tafel heeft gekocht. Met unieke en tijdloze tafellakens geeft u uw woonkamer en keukentafel net dat beetje extra. Met een kleine aanpassing geef u uw huiskamer of eetkamer direct een andere look. U kunt ervoor kiezen om het tafellaken in de kleur van uw interieur te bestellen, of juist een totaal andere kleur voor een eigentijdse uitstraling.  

Beperk u niet tot het gebruiken van een tafellaken binnens huis! Een katoenen tafellaken is natuurlijk ook erg leuk om te gebruiken tijdens een picknick in het park of in het bos. Dit brengt extra comfort met zich mee en extra knus. Bovendien zijn de tafellakens ook nog eens makkelijk uit te wassen! Dus geen paniek. 

Tafellakens van Walra

Wij hebben voor u de mooiste en beste tafellakens geselecteerd. Walra staat voor een moderne en tijdloze look, passend in ieder interieur. De tafellakens zijn gemaakt van 70% katoen en 30% linnen, waarmee ze een unieke en eigentijdse uitstraling hebben. Kies juist voor een contrasterende kleur om een eigen draai te geven aan uw interieur, of juist een complementerende kleur voor een rustige uitstraling. 

Daarnaast zijn tafellakens natuurlijk uiterst geschikt voor een chique diner tijdens de feestmaanden! Combineer ze met bijpassende tafellopers, placemats of servetten voor een complete look. Style de eettafel af met mooi bestek, mooie glazen en wellicht wat kaarsen op tafel voor een heerlijke romantische avond waarbij u volop kunt genieten van een perfect en mooi gedekte tafel!

Tafellopers van Walra

Met een tafelloper is uw eettafel snel aangekleed! Tegenwoordig worden tafellopers steeds vaker gebruikt als accessoires en geeft het net dat beetje extra in uw woonkamer of eetkamer. Geef er uw eigen persoonlijke draai aan en u zult zien dat een tafelloper voor bijna iedere gelegenheid geschikt is. U kunt een tafelloper horizontaal of verticaal over de tafel leggen, geheel naar uw eigen stijl en voorkeur. Kies tijdens Kerst voor een chique tafelloper en pas dit aan tijdens Pasen met leuke, frises pastelkleuren! Oftewel; een tafelloper kan altijd!

Tafellakens én meer

Naast tafellakens biedt textieltopper.eu een uitgebreid assortiment aan overig textiel: handdoeken, badhanddoeken, washandjes, hammamdoeken, keukentextiel en nog véél meer!