Keukenschort

Maak hier uw keuze
Filter makkelijk & snel
Merk
Maat
Model
Prijs
Kleur
Verpakking

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

4 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

4 Artikel(en)

Waarom een keukenschort?

Een keukenschort is tegenwoordig onmisbaar tijdens het bereiden van een gerecht. Los van het feit dat een keukenschort je kleding beschermt tegen eventuele spetters, zorgt het dragen van een kookschort ook voor een goede hygiëne en zelfs de voedselveiligheid in het algemeen. De kleding die je de hele dag door gedragen hebt, heeft namelijk een grote kans allerlei soorten bacteriën te bevatten. Door het dragen van een schort wordt voorkomen dat deze microben in jouw maaltijd terecht komen. Het dragen van een keukenschort is belangrijk voor de gezondheid voor jou en je gasten!

Een Walra keukenschort

Ondanks al deze praktische voordelen voor het dragen van een keukenschort, zijn er nog veel mensen die geen kookschort (willen) dragen. De reden hiervoor is vaak omdat zij van mening zijn dat een kookschort niet mooi staat doordat zij (vaak van vroeger uit) gewend zijn dat er op een kookschort een minder mooi motief zit. Wij van Textieltopper.eu zijn van mening dat de veiligheid en hygiëne in een keuken altijd centraal moet staan, en bieden daarom de oplossing. Ons assortiment keukenschorten bestaat uitsluitend uit Walra keukenschorten, omdat deze kookschorten chique, stijlvol maar ook erg handig in gebruik zijn. Deze Walra keukenschorten zijn leverbaar in de stijlvolle kleuren groen, blauw en zwart. Doordat deze kookschorten voorzien zijn van een handige opbergruimte met een rits, heb je vanaf nu al het allerbelangrijkste keukenmateriaal binnen handbereik!

Een veilige kookervaring!

Bij Textieltopper.eu willen wij alleen het beste voor onze klanten. Jouw veiligheid staat voor ons centraal! Het is bij ons mogelijk om een Walra keukenschort in een Walra keukenset pakket te bestellen. Dit Walra pakket bestaat uit één keukenschort, twee pannenlappen en één ovenwant. Dit Walra keukentextiel pakket is leverbaar in de kleuren groen, blauw en zwart, bij Textieltopper.eu!