Kerst Keukentextiel

Maak hier uw keuze
Filter makkelijk & snel
Merk
Model
Prijs
Kleur
Verpakking

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

3 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

3 Artikel(en)

Kerst theedoeken

Heb jij ook al zo een zin in het Kerstfeest? Wil jij je familie/vrienden graag een extra Kerstgevoel geven tijdens het Kerstdiner of wil jij graag het gehele jaar door genieten van het Kerstgevoel? Dan zit je goed met deze sets Kerst theedoeken en handdoeken. Wij van Textieltopper.eu begrijpen als geen ander hoe leuk het toeleven naar de December Kerst maand is! Met dit Kerst keukentextiel verdwijnt het ultieme Kerstgevoel nooit meer! Kies voor de Kerst theedoeken van Walra!

Kerst handdoek en theedoeken

Deze Kerst theedoeken set bevat Kerst theedoeken en handdoeken. Deze Kerst handdoek en theedoeken set is van het merk Walra, en brengt je keuken volledig in winterse sferen! Het keukentextiel merk Walra staat bekend om haar mooie, zacht aanvoelende keuken- en theedoeken. Ook het Kerst keukentextiel is gemaakt van 100% katoen. De Kerst theedoeken en handdoeken in deze set zijn (zoals alle Walrakeukentextiel artikelen) voorzien van een handige ophanglus en hebben een goed absorberend vermogen. Kerst theedoeken die ook nog eens erg effectief zijn dus! Het keukentextiel Kerst bevat drie doeken met drie verschillende designs: een effen Kerst keukendoek met een mooi geweven wafelstructuur en twee theedoeken die bedrukt zijn met een winterse print (zoals sparren met sneeuwval) en met de tekst ‘Hello Winter’. Door deze quote op jouw nieuwe Kerst theedoeken heb jij de gehele winter al een excuus voor bijvoorbeeld jouw huisgenoten om jouw keuken tóch al van Kerstsferen te voorzien, ook al is het volgens sommigen nog ‘veel te vroeg’ ;)

Keukentextiel Kerst

De Kerst handdoeken en theedoeken set van Textieltopper.eu bestaat uit theedoeken en keukendoeken Kerst van het merk Walra en zijn verkrijgbaar in de kleuren blauw, terra en jade. Dit Kerst keukentextiel is 50x70 cm, wat het ideaal maakt voor gebruik in elke keuken! De Kerst theedoeken en handdoeken mogen gewassen worden op 40/60 graden Celcius, en mogen gedroogd worden in de wasdroger op een lage temperatuur.

Keukentextiel Kerst

Ben jij door het zien van een winterse keukendoek Kerst of een aantal Kerst theedoeken in onze Walra keukentextiel sets al helemaal in de Kerstsferen? Bestel dan nu een van de Kerst keukentextiel sets, met Kerst theedoeken en keukendoeken op Textieltopper.eu. Mocht je nog vragen hebben betreffende een van onze Kerst keukentextiel sets, of over over onze theedoeken Kerst of een keukendoek Kerst, of misschien wel over ons verdere assortiment Walra keukentextiel? Neem dan contact op met onze klantenservice! Onze klantenservice is zowel telefonisch, als per mail als per Live Chat beschikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 en zal jou assisteren bij al je vragen betreffende assortiment! Wij van Textieltopper.eu hopen dat jouw Kerst nog wat vrolijker wordt door het gebruik van deze Walra handdoek en theedoeken!