Complete keukentextiel set

Maak hier uw keuze
Filter makkelijk & snel
Merk
Model
Prijs
Kleur
Verpakking

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

11 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

11 Artikel(en)

Een complete keukentextiel set!

Ben je opzoek naar een origineel cadeau, wil je jezelf graag in de watten leggen of verdient jouw huidige keukentextiel een upgrade? Om deze redenen hebben wij van Textieltopper.eu meerdere complete sets keukentextiel in ons gamma; er gaat namelijk niets boven een keuken met een keukentextiel set in een identieke kleur. Wel zo prettig voor het oog!

Ons aanbod keukentextiel sets

Wij hebben om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken meerdere keukentextiel sets samengesteld. De Walra keukenset bestaat uit een schort, een paar pannenlappen en een ovenwant. Deze kookset is gemaakt van 100% katoen, wat inhoudt dat dit materiaal eventuele vocht snel absorbeert en daardoor dus ook weer erg snel droog is. Daarnaast zijn al deze producten dik genoeg gemaakt waardoor het mogelijk is om bijvoorbeeld veilig een warme pan te verplaatsen. De keukentextiel set van Byrklund bestaat uit keukendoeken, vaatdoeken en keukendoeken. Deze keukenset is leverbaar in 18 stuks (6 stuks van elk bovengenoemd Byrklund keukentextiel pakket) in de kleuren rood, groen, blauw en zwart. Ook is het mogelijk een set van 12 stuks Byrklund keukentextiel te bestellen, dan worden er van de eerder genoemde producten elk 4 stuks geleverd. Dit pakket is te bestellen in de kleuren grijs en zand. Tot slot behoort een keukentextiel set van Bunzlau Castle ook nog tot ons aanbod. Deze set bestaat uit een keukendoek, een pannenlap, een ovenwant en een theedoek. Het unieke aan dit keukentextiel is dat Bunzlau Castle gebruik maakt van allerlei speelse patronen en motieven in haar keukentextiel. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit een keukenset met het thema kippen, maar ook het thema honden en zelfs boten is mogelijk!

Een keukentextiel set voor iedereen!

Wij zijn ervan overtuigd dat wij in ons assortiment een keukentextiel set hebben die bij jouw wensen past. Of je nu meer houdt van een elegante set in een stijlvolle kleur, óf van een keukenset met een vrolijk motief; bij Textieltopper.eu ben je aan het goede adres!