Multipack voordeel familiepakket

Maak hier uw keuze
Filter makkelijk & snel
Merk
Prijs
Verpakking

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

4 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

4 Artikel(en)

Familiepakketten

Tegenwoordig zijn we altijd druk, druk, druk en hebben we weinig tijd voor het huishouden! Hoe ideel zijn de door TextielTopper.eu ontworpen familiepakketten! Bestaande uit 5 washandjes, 2 gastendoekjes, 5 handdoeken en 2 baddoeken. Met extra voordeel en never out of stock! U hoeft dus niet bang te zijn dat u uw collectie familiepakketten niet meer aan kunt vullen indien nodig. Van basis wit tot aan romantisch rood. 

Samenstelling

Zoals hierboven vermeld, bestaan de familiepakketten uit het volgende:

  • 5 washandjes van 15 x 21 cm
  • 2 gastendoekjes van 30 x 50 cm
  • 5 handdoeken van 50 x 100 cm
  • 2 baddoeken van 70 x 140 cm
In totaal heeft u dus 12 stuks badtextiel voor een aantrekkelijke prijs! De familiepakketten zijn gemaakt van 100% terry-katoen. Deze variant van katoen heeft een snelle absorberende werking en is ultra zacht voor uw huid. Naast het voordeel dat u heeft op de familiepakketten, kunt u altijd met de losse producten van The One Towelling het familiepakket aanvullen. Wellicht geeft u liever de keuze aan ook 5 baddoeken van 70 x 140 cm in plaats van 2. Geen paniek, deze kunt u los bestellen op TextielTopper.eu! Zo kunt u uw familiepakket aanpassen naar uw eigen wensen en behoeftes. 

The One Towelling

De familiepakketten zijn samengesteld met het merk The One Towelling. Een nieuw merk binnen het assortiment van TextielTopper.eu! The One Towelling is niet alleen producent van badstof, maar ook nog eens haar eigen leverancier. Zo houdt The One Towelling iedere stap die er binnen het bedrijf gezet wordt nauwkeurig in de gaten en wordt de hoogste kwaliteit gegarandeerd. 

Zakelijk gebruik?

Wellicht bent u een ondernemer en heeft u een B&B of een hotel; dan bieden deze familiepakketten de ideale oplossing! Door de hoge kwaliteit van de badstof gaan ze erg lang mee zonder teveel slijtage te vertonen! Maak gebruik van de tips die worden gegeven en was de eerste paar keer de washandjes, gastendoekjes, handdoeken en baddoeken op 30 graden. Hiermee wordt de kans op krimpen nihil. Na deze vier keer wassen kunt u de familiepakketten gewoon weer op 40 graden wassen! 

Vragen?

Heeft u verder nog vragen? Stel ze gerust bij onze medewerkers van de klantenservice. Zij staan u graag te woord en zullen u van deskundig advies kunnen voorzien. 

Familiepakket badtextiel online bestellen: de voordelen van TextielTopper.eu

Het familiepakket bestelt u bij ons altijd voordelig en snel. Bij bestelling van een familiepakket uit ons assortiment profiteert u bij ons van het volgende:

Kies voor deze A-kwaliteit merken uit ons ruime assortiment en maak gebruik van onze diensten. Het beste textiel bestelt u online op TextielTopper.eu.