The One Towelling Joshua's Choices

Maak hier uw keuze
Filter makkelijk & snel
Grammage
Merk
Maat
Prijs
Kleur
Verpakking

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

15 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

15 Artikel(en)

The One Towelling Joshua’s Choices

The One Towelling biedt louter handdoeken van hotelkwaliteit. Zo biedt het textielmerk naast handdoeken voor thuis ook The One Strandhanddoek, The One Towelling Beach & The One Hamam Exclusive, de ideale handdoek voor op het strand! The One Towelling Beach is altijd al één van de meest populaire artikelen geweest van The One Towelling. Dit komt mede door het ultra comfort dat The One Towelling Beach bezit. Het comfort van The One Towelling Beach Strandhanddoeken word gevormd door de dikte van de stof en het zachte textuur van de handdoek. Dit maakt dat iedere The One Strandhanddoek van hotelkwaliteit is.

The One Towelling is een badstof-lijn gemaakt van hoogwaardig katoen (100%). De zachte The One Strandhanddoeken, The One Towelling Beach en The One Hamam Exclusive hebben een maximaal absorptievermogen en zijn op 60 graden wasbaar. Wij kunnen met recht zeggen dat The One Towelling oprecht ‘the one’ is qua prijs/kwaliteitverhouding.

Hotelkwaliteit van The One Towelling Beach & The One Hamam Exclusive

Vanaf sorteren van katoen, de eerste garen, het inverven, het weven, en tot uiteindelijk de confectie, wordt er maximaal aandacht besteed aan alle productie fasen om tot het meest hoogwaardige eindproduct te komen. The one Towelling handdoeken zijn extra bestand tegen zweet en garanderen een maximale opname van vocht. The One Towelling levert aan Hotels, Wellness- , en Sportaccomodatie een uitgebreid assortiment aan badstof producten.

Verkrijgbaar op Textieltopper.eu

Naast de top kwaliteit aan textiel biedt Textieltopper.eu samen met het textiel van The One Towelling ook andere garanties. Zo kan u de textiel retourneren als u niet tevreden bent. Daarnaast streven wij er naar om uw producten binnen 3 werkdagen te leveren nadat u heeft besteld op onze webshop. Bekijk ons uitgebreide assortiment van topmerken als Walra, Clarysse, Byrklund en The One Towelling textiel!