Hotelhanddoeken

Maak hier uw keuze
Filter makkelijk & snel
Grammage
Merk
Maat
Prijs
Verpakking

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

6 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

6 Artikel(en)

Op zoek naar hotel handdoeken?

Ben jij op zoek naar heerlijk handdoeken van hotelkwaliteit? Dan zit je goed met het assortiment hotel handdoeken op textieltopper. Wij hebben diverse hotelhanddoeken van topkwaliteit te koop van The One Towelling.

De hotelhanddoeken van The One Towelling zijn verkrijgbaar in een 500 gr/m2 en een 675 gr/m2 variant. Voor het echte luxueuze gevoel zit je met de Luxury lijn van The One als gegoten. Deze stevige kwaliteits handdoeken zijn verkrijgbaar in een 70 x 140 en 50 x 100 handdoek, daarnaast maak je de hotel handdoeken set af met de gastendoekjes van 30 x 50 cm.

Handdoeken hotelkwaliteit 70x140

Op zoek naar een heerlijke handdoek hotelkwaliteit 70x140? Dan heb je bij ons de keuze uit de comfort en luxury variant van The One Towelling. De luxury variant is van zwaardere kwaliteit dan de comfort handdoeken. Deze grote handdoeken zijn heerlijk om het lichaam om te slaan en voelen lekker zacht aan.

Hotel handdoeken aanbieding

Op Textieltopper vind je altijd hotelhanddoeken tegen de scherpste prijs. Niet alleen hotel, maar ook particulieren genieten bij ons van handdoeken van hotelkwaliteit. Zo ervaar je heel het jaar door dit comfort. De beste hotel handdoeken aanbieding vind je dan ook heel het jaar door bij ons, want bij ons betaal je nooit te veel voor je handdoeken!

Hotel handdoeken offerte aanvragen

Wil je zakelijk hotelhanddoeken bestellen? Dan kun je gebruik maken van het offerte formulier. Wanneer je in het offerte formulier aangeeft welke handdoeken en hoeveel je hiervan graag zou willen bestellen dan zenden wij jou zo snel mogelijk een offerte met de gewenste handdoeken van hotelkwaliteit. Naast de The One Hotel handdoeken zijn ook onze andere handdoeken zakelijk te bestellen middels een offerte aanvraag. Toch nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder!