Kappershanddoeken

Maak hier uw keuze
Filter makkelijk & snel
Grammage
Merk
Maat
Prijs
Kleur
Verpakking

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

5 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

5 Artikel(en)

Kappershanddoeken

Zijn uw kappershanddoeken op en bent u toe aan nieuwe kappershanddoeken? Bekijk dan onze Clarysse kappershanddoeken en/of onze The One kappershanddoeken. Deze kappershanddoeken zijn speciaal gemaakt voor kappers zoals u.

Clarysse kappershanddoek

De kappershanddoeken van Clarysse zijn gemaakt van 100% katoen, door dit katoen zijn de kappershanddoeken heerlijk zacht. Doordat ze zo zacht zijn, bezorgt u uw klant een heerlijk en ontspannend gevoel. Daarnaast hebben de kappershanddoeken van Clarysse een gewicht van 320 gr/m2. Hierdoor absorberen de kappershanddoeken het water precies goed. De Clarysse kappershanddoeken hebben een afmeting van 50 centimeter bij 90 centimeter en gaan jarenlang mee. Dit omdat de Clarysse kappershanddoeken geverfd zijn met speciaal Indantreen. De Indantreen zorgt ervoor dat de kappershanddoeken goed tegen alle agressieve producten kunnen. Wel zo fijn om een kappershanddoek te hebben die ook werkelijk jarenlang mee kan gaan. De Clarysse kappershanddoeken zijn te krijgen in de kleuren:

  • Zwart
  • Wit

The One kappershanddoeken

De kappershanddoeken van The One zijn net wat anders dan de kappershanddoeken van Clarysse. Deze kappershanddoeken hebben namelijk een gewicht van 400 gr/m2. Daarnaast zijn de kappershanddoeken van The One 45 centimeter bij 90 centimeter, iets minder breed maar wel even lang dus. Verder zijn deze kappershanddoeken van de The One lijn Oeko-Tex gecertificeerd. Dit houdt in dat deze kappershanddoeken geen schadelijke stoffen bevatten. Natuurlijk is het voor u en uw klanten ook erg belangrijk dat uw kappershanddoeken lekker zacht zijn. Een aantal andere pluspunten van deze uitstekende kappershanddoeken zijn; De kappershanddoeken van The One zijn super absorberend en sneldrogend, ze kunnen chemisch gereinigd worden, en nog vele andere redenen. De The One kappershanddoeken zijn te krijgen in de volgende kleuren:

  • Zwart
  • Antraciet
  • Marine
  • Magenta
  • Wit

Meer textiel

Bent u ook geïnteresseerd in de andere producten die wij aanbieden in ons ruime assortiment, bekijk dan bijvoorbeeld onze pagina’s vol met handdoeken, badhanddoeken, washandjes, hamam, en nog veel meer. Al onze producten zijn gemaakt van A-kwaliteit en zullen u en uw klanten veel plezier geven. Wel zo belangrijk natuurlijk!

Meer informatie nodig?

Wilt u graag meer weten over onze kappershanddoeken of vanwege een van onze andere producten? Wij zijn elke werkdag te bereiken tussen 09:00 uur en 17.00 op telefoonnummer 085-0493350. Ook kunt u chatten met Sofie via onze site, zij zal u zo snel mogelijk helpen met al uw vragen. Heeft u vragen, maar zijn wij al dicht? Stuur ons dan een e-mail (info@textieltopper.eu), wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden. Naast deze manieren om contact met ons op te nemen, kunt u ook langskomen op ons magazijn/kantoor voor een kopje koffie of thee terwijl wij u helpen met al uw vragen. Ons magazijn/kantoor is gelegen aan de Bukkumweg 24 N te Hilvarenbeek. Wij bij textieltopper.eu staan klaar voor u!