The One Badmat 50x80 cm 1200 gr. Silver Grey

-43%

Specificaties:

  • Merk: The One Towelling
  • Model: Badmat
  • Kwaliteit: 1200 gr/m2
  • Materiaal: 100% katoen
  • Afmeting: 50 x 80 cm
  • Kleur: Silver Grey
€ 13,99
€ 7,99

The One Badmat 50x80 cm 1200 gr. Silver Grey

The One Badmat 50x80 cm 1200 gr. Silver Grey is een badmat van zeer hoge kwaliteit. Voorzien van een luxe afwerking, hoge kwaliteit borduurwerk en heeft bovendien een hoge absorptie. De The One Badmat 50x80 is verkrijgbaar in zes kleuren: Lavendel, Wit, Antraciet, Faded Denim, Silver Grey en Taupe.

Bekijk het gehele productaanbod badmatten.

Bezorgen

Artikelen worden door GLS bij het door u gekozen afleveradres bezorgd. Hiervoor wordt €4,95 in rekening gebracht. Als de bezorger aan een gesloten deur komt wordt er een niet-thuis-bericht achtergelaten. Dit is een klein briefje met belangrijke informatie over uw pakketje. Het is ook mogelijk om de bestelling bij ons af te halen. Ons magazijn is gevestigd aan de Meerheide 27 te Eersel.

Betalen

Bij Textieltopper.eu bieden wij u verschillende betaalmogelijkheden. U kunt betalen per iDeal, bankoverschrijving, Mastercard, PayPal Visa of MisterCash.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Textieltopper biedt u de mogelijkheid binnen 14 werkdagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantievoorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Indien u wenst uw pakketje te ruilen brengen we verzendkosten in rekening voor de tweede zending.