Kinderdekbedovertrekken

Top
kwaliteit!

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Kinderdekbedovertrek

Wilt u ook het leukste dekbedovertrek voor jouw kindje? Bij Textieltopper.eu heeft u de keuze uit verschillende soorten kinderdekbedovertrek. Al vanaf €24,95 is er een dekbedovertrek kind dat helemaal bij de fantasieën van uw kind past! Laat uw kind bijvoorbeeld helemaal op gaan in zijn of haar fantasie met een Fortnite dekbedovertrek!

Ons assortiment

U heeft bij Textieltopper.eu keuze uit een ruim assortiment verschillende soorten kinderdekbedovertrek. Of uw kind nu helemaal fan is van Woezel & Pip, de Fabeltjeskrant of dat Fortnite helemaal het ding van uw kind is. U vindt het perfecte dekbedovertrek kinderen bij Textieltopper.eu tegen een zeer scherpe prijs. Alle varianten kinderdekbedovertrek zijn gemaakt van 100% katoen. Hierdoor zijn ze van hoge kwaliteit en ligt uw kindje er altijd heerlijk bij. De afmetingen van het dekbedovertrek kind zijn 140 x 200 cm met een kussensloop van 60 x 70 cm. Daarnaast beschikt het kinderdekbedovertrek over een 40 cm lange instopstrook. Hierdoor ligt uw kindje altijd heerlijk ingestopt in bed.

Wanneer u uw kinderdekbedovertrek bij Textieltopper.eu bestelt, heeft u keuze uit een ruim assortiment A-merken. Daarnaast geniet u altijd van een snelle levering en een niet goed, geld terug garantie. Naast kinderdekbedovertrekken bestaat ons assortiment ook uit een ruim aantal andere producten. Zo kunt u ook bij ons terecht voor een ruim assortiment hoeslakens, handdoeken en washandjes.

Heeft u vragen over kinderdekbedovertrek?

Voor al uw vragen over een Fortnite dekbedovertrek of een van de andere producten uit de categorie kinderdekbedovertrekken kunt u bij onze klantenservice terecht. U kunt contact opnemen met onze klantenservice door te bellen naar 085-0493350. Dit kan op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur. Daarnaast is het ook mogelijk om een e-mail te sturen naar info@textieltopper.eu. Op werkdagen streven wij ernaar om uw e-mail binnen 24 uur te beantwoorden. Is het door u bestelde kinderdekbedovertrek of een van de andere producten uit uw bestelling toch niet helemaal wat u had verwacht? Dan heeft u 14 dagen de tijd om het product te retourneren.