Badslippers

Maak hier uw keuze
Filter makkelijk & snel
Geslacht
Merk
Maat
Prijs

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

5 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

5 Artikel(en)

The One Towelling badslippers

Heeft u koude voeten of is de vloer niet zo warm. Koop dan nu badslippers op TextielTopper.eu. De badslippers houden uw voeten lekker warm, schoon en zitten comfortabel. Nu al vanaf € 4,95 per paar op TextielTopper.eu

Nu verkrijgbaar op TextielToppper.eu badslippers in maar liefst vijf verschillende vairanten; wit met wit, wit met antraciet, wit met zwart, wit met burgundy en wit met navy. Passend naar uw smaak. De badslippers zijn gemaakt van 100% terry-katoen en hebben dus een goede absorptie. De badslippers zijn van hoge kwaliteit en hebben een luxe afwerking. De The One Towelling badslippers zijn nu te krijgen in 2 maten: 38/40 en 42/44 op TextielTopper.nl Daarnaast zijn de The One badslippers erg handig om mee te nemen in uw koffer of handbagage als u op reis gaat. Zo heeft u uw badslippers altijd bij de hand en heeft u overal lekkere warme en schone voeten. Zo hoeft u niet op uw blote voeten door die hotelkamer heen te lopen of door die badkamer die al door vele andere mensen gebruikt is.

Badslippers voor iedereen

De The One Towelling badslippers zijn voor man en vrouw, voor jong en oud, voor actief en niet actief, voor iedereen! De badslippers zijn fijn om in de ochtend aan te doen als u net lekker warm uw bed uit bent, als u terugkomt van werk en uw voeten wilt laten rusten, als u even snel buiten iets in de kliko weg moet gooien of om gewoon lekker aan te houden als u thuis aan het schoonmaken of klussen bent. Door dat de The One Towelling badslippers een goede absorptie hebben, zijn ze ook ideaal om aan te doen na het douchen, zo hoeft u niet met uw warme voeten op die koude tegels te stappen en gelijk al uw warmte te verliezen.

De klantenservice van TextielTopper.eu

Bij TextielTopper.eu staan wij u graag direct te woord, telefonisch of online. Iedere werkdag kunt u online chatten met Sofie, zij reageert direct met een antwoord op al uw vragen. Daarnaast kunt u ons iedere werkdag bereiken op telefoonnummer 085-0493350. Verder is het ook mogelijk ons uw bericht en vragen te sturen naar info@textieltopper.eu. Tevens bent u welkom op ons kantoor/magazijn aan Bukkumweg 24 N in Hilvarenbeek. Bestel nu uw The One Towelling badslippers op TextielTopper.nl en geniet van goede kwaliteit en onze fantastische service.