Washandjes

Top
kwaliteit!

Clarysse Elegance Washandje Marine

€ 2,25 € 1,00

Clarysse Elegance Washandje Roze

€ 2,25 € 1,00

Clarysse Elegance Washandje Gauloise

€ 2,25 € 1,00
Maak hier uw keuze
Filter makkelijk & snel
Gewicht in gram
Geslacht
Merk
Maat
Prijs
Kleur
Verpakking

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

83 Artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

83 Artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Handige washandjes

Als u op zoek bent naar washandjes bent u bij Textieltopper.eu op de juiste plek. Textieltopper.eu heeft een groot aanbod badtextiel. Hierin vindt u een enorm uitgebreid assortiment met washandjes. Washandjes zijn erg handig. Ze worden gebruikt als een hulpmiddel bij het wassen of het opfrissen van het gezicht. Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren en merken dus kijk snel in het assortiment badtextiel welke washandjes uw voorkeur hebben.

Verschillende merken washandjes

Bij Textieltopper.eu vindt u meerdere bekende merken washandjes. Voorbeelden van deze merken zijn Walra en Clarysse. Dit zijn twee merken die producten leveren van uitstekende kwaliteit. Walra is als sinds 1873 een groot begrip in de textielbranche en vinden kwaliteit, betrouwbaarheid en eenvoud erg belangrijk. Dit is dan ook terug te zien in de washandjes die ze maken. Clarysse staat vooral bekend om de unieke en kleurrijke washandjes die ze maken.

Hulp nodig bij het zoeken naar washandjes?

Als u hulp nodig heeft tijdens het winkelen naar washandjes kun u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn via verschillende manieren te bereiken. Hieronder staan de mogelijkheden even handig op een rijtje voor u:

  • Telefonisch kunt u iedere werkdag contact met ons opnemen op het telefoonnummer 013-505 59 80. Dit kunt u doen als u vragen heeft over producten, maar ook als u vragen heeft over uw bestelling en de levering daarvan.
  • Via de live chat kunt u op de website ook uw vraag stellen. Erg handig als u al het winkelen bent en u heeft vraag waar u snel antwoord op wilt.
  • Als laatste kunt u ons ook een e-mail sturen naar info@textieltopper.eu waarin u uw vraag stelt. Wij reageren uiteraard zo spoedig mogelijk terug.

Het is ook mogelijk dat wanneer u washandjes heeft gekocht deze op te halen bij ons magazijn. Het magazijn is gevestigd aan Bukkumweg 24N in Hilvarenbeek.

Wacht niet langer en profiteer van de scherpe prijzen die Textieltopper.eu u biedt. Koop vandaag nog de washandjes waar u naar op zoek bent!