Walra Keuken- en Theedoekenset Blocks & Lines Off Black

-18%

Specificaties:

  • Merk: Walra
  • Inhoud: 1 keukendoek + 2 theedoeken
  • Materiaal: 100% katoen
  • Afmeting: 50x70cm
  • Kleur: Off Black
€ 13,95
€ 11,50

Walra Keuken- en Theedoekenset Blocks & Lines Off Black

Mooie set van Walra, bestaande uit 1 keukendoek en 2 theedoeken. Deze doeken hebben een goed absorberend vermogen en zijn voorzien van een handige lus van herringbone tape gedecoreerd met de tekst ‘enjoy today’..

Bezorgen

Artikelen worden door GLS bij het door u gekozen afleveradres bezorgd. Hiervoor wordt €4,95 in rekening gebracht. Als de bezorger aan een gesloten deur komt wordt er een niet-thuis-bericht achtergelaten. Dit is een klein briefje met belangrijke informatie over uw pakketje. Het is ook mogelijk om de bestelling bij ons af te halen. Ons magazijn is gevestigd aan de Meerheide 27 te Eersel.

Betalen

Bij Textieltopper.eu bieden wij u verschillende betaalmogelijkheden. U kunt betalen per iDeal, bankoverschrijving, Mastercard, PayPal Visa of MisterCash.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Textieltopper biedt u de mogelijkheid binnen 14 werkdagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantievoorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Indien u wenst uw pakketje te ruilen brengen we verzendkosten in rekening voor de tweede zending.