Walra Keuken- en Theedoekenset Blocks & Lines Groen

-29%

Specificaties:

  • Merk: Walra
  • Inhoud: 1 keukendoek + 2 theedoeken
  • Materiaal: 100% katoen
  • Afmeting: 50x70cm
  • Kleur: Groen
€ 13,95
€ 9,95

Walra Keuken- en Theedoekenset Blocks & Lines Groen

Deze Walra set bestaat uit keuken en theedoeken in de kleur groen, en is beschikbaar bij Textieltopper.eu. Deze keukenset bestaat uit een keukendoek en twee theedoeken. Bij Textieltopper.eu is het mogelijk om verschillende soorten kleurencombinaties keukentextiel en andere merken keukentextiel te bestellen, zo hebben wij naast Walra keukentextiel ook nog Byrklund en Bunzlau keukentextiel.

Bezorgen

Artikelen worden door GLS bij het door u gekozen afleveradres bezorgd. Hiervoor wordt €4,95 in rekening gebracht. Als de bezorger aan een gesloten deur komt wordt er een niet-thuis-bericht achtergelaten. Dit is een klein briefje met belangrijke informatie over uw pakketje. Het is ook mogelijk om de bestelling bij ons af te halen. Ons magazijn is gevestigd aan de Meerheide 27 te Eersel.

Betalen

Bij Textieltopper.eu bieden wij u verschillende betaalmogelijkheden. U kunt betalen per iDeal, bankoverschrijving, Mastercard, PayPal Visa of MisterCash.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Textieltopper biedt u de mogelijkheid binnen 14 werkdagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantievoorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Indien u wenst uw pakketje te ruilen brengen we verzendkosten in rekening voor de tweede zending.