Walra Hoeslaken Percaline Katoen Licht Grijs

Specificaties:

Specificaties

  • Merk: Walra
  • Materiaal: 100% Katoen
  • Kleur:Lichtgrijs
  • Maten: 90x200, 90x220, 140x200, 160x200, 160x220, 180x200 en 180x220
  • Geschikt voor matrassen tot 30 cm
€ 18,95

Walra Hoeslaken Percaline Katoen Licht Grijs

Het Warla Hoeslaken Percaline Katoen in de kleur licht grijs is gemaakt van een sterk geweven katoen. Dit zorgt niet alleen voor een goede slaapcomfort, maar is ook nog erg duurzaam. Het Walra hoeslaken gaat dus erg lang mee. Verder is het hoeslaken geschikt voor matrassen tot 30 centimeter

Bezorgen

Artikelen worden door DHL bij het door u gekozen afleveradres bezorgd. Hiervoor wordt €4,95 in rekening gebracht binnen Nederland, en € 5,95 naar België. Als de bezorger aan een gesloten deur komt wordt er een niet-thuis-bericht achtergelaten. Dit is een klein briefje met belangrijke informatie over uw pakketje. Het is ook mogelijk om de bestelling bij ons af te halen. Ons magazijn is gevestigd aan de Meerheide 27 te Eersel (Nederland).

Betalen

Bij Textieltopper.eu bieden wij u verschillende betaalmogelijkheden. U kunt betalen per iDeal, bankoverschrijving, Mastercard, PayPal Visa of MisterCash.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Textieltopper biedt u de mogelijkheid binnen 14 werkdagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantievoorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Dit doen we om de prijzen voor iedereen zo laag mogelijk te houden.