Walra Hoeslaken Jersey Off White

-49%

Specificaties:

  • Merk: Walra
  • Inhoud: 1 hoeslaken
  • Materiaal: 100% gekamde katoen
  • Maten: 90/100x200/220, 140/160x200/220, 180/200x200/220
  • Kleur: Off white
  • Extra: 160 gr/m2

* Vereiste velden

€ 34,95
€ 17,95

Walra Hoeslaken Jersey Off White

Deze Walra hoeslakens zijn gemaakt van 100% gekamde katoen. Dit hoeslaken is uitgevoerd in verschillende maten, waardoor deze geschikt is voor elk bed. Dit hoeslaken is voorzien van een speciale weeftechniek die ervoor zorgt dat deze hoeslakens elastisch en rekbaar zijn. Deze hoeslakens passen naadloos om een matras met een maximumhoogte van 32 cm. 

Bezorgen

Artikelen worden door GLS bij het door u gekozen afleveradres bezorgd. Hiervoor wordt €4,95 in rekening gebracht. Als de bezorger aan een gesloten deur komt wordt er een niet-thuis-bericht in de brievenbus gegooid. Dit is een klein briefje met belangrijke informatie over uw pakketje. Het is ook mogelijk om de bestelling bij ons af te halen. Ons magazijn is gevestigd aan de Bukkumweg 24 N te Hilvarenbeek.

Betalen

Bij Textieltopper.eu bieden wij u verschillende betaalmogelijkheden. U kunt betalen per iDeal, bankoverschrijving, Mastercard, Visa of MisterCash.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Textieltopper.eu biedt u de mogelijkheid binnen 14 werkdagen niet gebruikte artikelen, in de originele onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de totaal door Textieltopper.eu gemaakte verzend- en administratiekosten worden dan bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantievoorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Indien u wenst uw pakketje te ruilen brengen we verzendkosten in rekening voor de tweede zending.