The One Handdoek Deluxe 50x100 cm 550 gr Wit (5 stuks)

-17%

Specificaties:

  • Merk: The One
  • Model: 5 Handdoeken
  • Kwaliteit: 550 gr/m2
  • Materiaal: 100% terry-katoen
  • Afmeting: 50 x 100 cm
  • Kleur:Wit
  • Extra kenmerken: Hoge absorptie & hoge kwaliteit borduurwerk
€ 39,95
€ 32,99

The One Handdoek Deluxe 50x100 550 gr Wit (5 stuks)

Deze handdoek Deluxe van de The One is een handdoek van zeer goede kwaliteit. De handdoek is voorzien van een luxe afwerking, hoge kwaliteit van het borduurwerk en heeft bovendien een hoge absorptie. Deze hoge absorptie kan plaatsvinden doordat de handdoeken gemaakt zijn van 100% terry-katoen.

De The One Handdoek Deluxe 50x100 is ook verkrijgbaar in volgende kleuren: Black, Navy Blue, Antraciet en Burgundy.

Bezorgen

Artikelen worden door DHL bij het door u gekozen afleveradres bezorgd. Hiervoor wordt €4,95 in rekening gebracht binnen Nederland, en € 5,95 naar België. Als de bezorger aan een gesloten deur komt wordt er een niet-thuis-bericht achtergelaten. Dit is een klein briefje met belangrijke informatie over uw pakketje. Het is ook mogelijk om de bestelling bij ons af te halen. Ons magazijn is gevestigd aan de Meerheide 27 te Eersel (Nederland).

Betalen

Bij Textieltopper.eu bieden wij u verschillende betaalmogelijkheden. U kunt betalen per iDeal, bankoverschrijving, Mastercard, PayPal Visa of MisterCash.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Textieltopper biedt u de mogelijkheid binnen 14 werkdagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantievoorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Dit doen we om de prijzen voor iedereen zo laag mogelijk te houden.