The One Gastendoek Voordeelpakket 500 gram 30x50 cm Wit (5 stuks)

-24%

Specificaties:

  • Merk: The One Towelling
  • Model: Gasten handdoek
  • Kwaliteit: 450 gr/m2
  • Materiaal: 100% katoen
  • Afmeting: 30 x 50 cm
  • Kleur: Wit
€ 12,50
€ 9,50

The One Gasten Handdoek 450 gram 30 x 50 cm Wit (5 stuks)

Deze Gasten handdoek van The One Towelling in de afmeting 30 bij 50 cm is naast wit nog beschikbaar in 9 andere kleuren. Deze gastendoek is een 450 grams kwaliteitsdoek en heeft een heel voordelige prijs. Kortom: een goede prijs-kwaliteitsverhouding . 

Bestel nu heel voordelig deze witte The One Gastendoek of een van andere 9 kleuren.

Bezorgen

Artikelen worden door GLS bij het door u gekozen afleveradres bezorgd. Hiervoor wordt €4,95 in rekening gebracht. Als de bezorger aan een gesloten deur komt wordt er een niet-thuis-bericht achtergelaten. Dit is een klein briefje met belangrijke informatie over uw pakketje. Het is ook mogelijk om de bestelling bij ons af te halen. Ons magazijn is gevestigd aan de Meerheide 27 te Eersel.

Betalen

Bij Textieltopper.eu bieden wij u verschillende betaalmogelijkheden. U kunt betalen per iDeal, bankoverschrijving, Mastercard, PayPal Visa of MisterCash.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Textieltopper biedt u de mogelijkheid binnen 14 werkdagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantievoorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Indien u wenst uw pakketje te ruilen brengen we verzendkosten in rekening voor de tweede zending.