Seashell Handdoek 50 x 100 cm 500 gram Denim

Specificaties:

  • Merk: Seashell
  • Inhoud: 1 handdoek
  • Kleur: Denim
  • Grammage: 500 gram/m2
  • Materiaal: 100% katoen
  • Maat: 50 x 100 cm
€ 3,99

Seashell Handdoek 50 x 100 cm 500 gram Denim

Textieltopper.eu bied u de seashell handdoek denim aan. Gemaakt van 100% katoen op een basis van 500 gram per vierkante meter. Dit maakt de handdoeken van seashell lekker zacht en zorgt voor een goede waterabsorbatie. De handdoeken zijn badstof gewoven dit geeft de seashell handdoeken een hotel kwaliteit. De seashell handdoek die u hier ziet is denim gekleurd maar er zijn nog verschillende kleuren seashell handdoeken aanwezig in onze seashell handdoeken catogorie. Denk bijvoordbeeld aan een taupe zwart of witte kleur. 

Deze seashell handdoek 50x100 is goed te combineren met de seashell washandjes en de seashell 70x140 om uw set badtextiel compleet te maken 

seashell washand denim 

seashell handdoek 70x140 denim

Bezorgen

Artikelen worden door GLS bij het door u gekozen afleveradres bezorgd. Hiervoor wordt €4,95 in rekening gebracht. Als de bezorger aan een gesloten deur komt wordt er een niet-thuis-bericht achtergelaten. Dit is een klein briefje met belangrijke informatie over uw pakketje. Het is ook mogelijk om de bestelling bij ons af te halen. Ons magazijn is gevestigd aan de Meerheide 27 te Eersel.

Betalen

Bij Textieltopper.eu bieden wij u verschillende betaalmogelijkheden. U kunt betalen per iDeal, bankoverschrijving, Mastercard, PayPal Visa of MisterCash.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Textieltopper.eu biedt u de mogelijkheid binnen 14 werkdagen niet gebruikte artikelen, in de originele onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de totaal door Textieltopper.eu gemaakte verzend- en administratiekosten worden dan bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantievoorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Indien u wenst uw pakketje te ruilen brengen we verzendkosten in rekening voor de tweede zending.