Placemats

Top
kwaliteit!

€ 0,00

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Maak uw eettafel compleet met placemats!

Placemats lijken uit de tijd en ouderwets, maar de collectie placemats van Walra bewijzen het tegendeel! Het maakt de eettafel helemaal af. Naast het feit dat ze de eettafel upgraden tot een stijlvolle eettafel, zijn ze natuurlijk erg functioneel! 

Placemats zijn...

Tijdbesparend! Heeft u een druk sociaal leven met jonge kinderen die naar de hockeyclub of voetbalclub moeten? En moet u ook nog boodschappen doen, naar de kapper en het huishouden onderhouden? Dan zijn placemats de ideale uitkomst. De tafel is binnen 3 minuten gedekt en ook weer opgeruimd! 

Ruimtebesparend! Trends veranderen tegenwoordig nog sneller dan het weer en we kunnen niet blijven meegaan in alle trends! Het ene seizoen is alles in de kleur zilver, vervolgens weer goud of koper en een dag later moet alles weer van natuurlijke materialen gemaakt zijn. Placemats zijn de ideale producten om per trend in mee te kunnen gaan. Ze nemen weinig plek in beslag in de keukenla en zijn makkelijk op te bergen. 

Budgetproof! De allerleukste placemats tegen de laagste prijzen. Ja, dat is met placemats mogelijk. En dat maakt het dan ook weer zo leuk om ze per trend te kunnen aanpassen! Natuurlijk kunt u het zo gek maken als u wilt, maar voor ieder budget zijn er mooie, tijdloze en moderne placemats te verkrijgen! 

Snel schoon! Ook dat is zo fijn aan placemats, ze zijn zo schoon! Even met een doekje erover heen of uitkloppen boven de prullenbank. Het is zo gepiept! Linnen of katoenen placemats kunnen in de wasmachine dus ook daar heeft u weinig omkijken naar. En laten we eerlijk zijn, placemats zijn ervoor gemaakt om vies te worden. Tenslotte, daar dienen ze voor zodat de tafel mooi en onbeschadigd blijft. 

Mooi en tijdloos! Ja, placemats zijn multifunctioneel. Daar kunnen we het over eens zijn. Maar natuurlijk zijn placemats ook erg mooi! Kies ervoor om de placemats aan te passen op uw interieur, of juist op te laten vallen met een uitdagende kleur!