Clarysse Viva

Maak hier uw keuze
Filter makkelijk & snel
Grammage
Geslacht
Merk
Maat
Prijs
Kleur
Verpakking

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

7 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

7 Artikel(en)

Clarysse Viva

Onze Clarysse Viva lijn

De Clarysse Viva lijn, voorheen de Clarysse Classic lijn, is een van de oudste lijnen van Clarysse. De Clarysse Viva lijn bestaat uit producten die gemaakt zijn na jarenlange ervaring en traditie. Het badtextiel van de Clarysse Viva lijn heeft een standaardkwaliteit van 400 gr/m2 en is gemaakt van 100% katoen. Hierdoor is het badtextiel van de Clarysse Viva lijn heerlijk zacht, iedere keer als u uw badtextiel gebruikt. De Clarysse Viva lijn bestaat uit badlakens, handdoeken, gastendoeken, washandjes en zelfs badjassen en badmatten. Al deze producten van de Clarysse Viva lijn zullen u niet teleurstellen.

Maten en kleuren

Natuurlijk wilt u naast een goede kwaliteit ook de juiste maat en de juiste kleur hebben. Daarom bieden wij onze producten van de Clarysse Viva lijn aan in meer dan 15 kleuren. Zo is er altijd wel een kleur die past bij uw wensen en bij uw smaak. Ga bijvoorbeeld voor een neutraal kleurtje zoals grijs, bruin of ivoor. Heeft u liever een meer opvallend kleurtje? Ga dan bijvoorbeeld voor oranje, berry of aqua. Zit u liever tussen neutraal en opvallend in? Kies dan bijvoorbeeld voor gauloise, zand of oud roze.

De maatvoering van uw nieuwe badtextiel is natuurlijk ook heel belangrijk. Niemand wil een te kleine handdoek. Het badtextiel van de Clarysse Viva lijn voert daarom ook gewoon de ‘classic’ maatvoering door:

  • Handdoek: 50 centimeter bij 100 centimeter
  • Badlaken: 70 centimeter bij 140 centimeter
  • Gastendoek: 30 centimeter bij 50 centimeter
  • Washandje: 15 centimeter bij 21 centimeter

Badjas en badmat

Naast het normale badtextiel beid de Clarysse Viva lijn badjassen en een badmat aan. De badmat van de Clarysse Viva lijn is net als het andere badtextiel van deze lijn gemaakt van 100% katoen en heeft een kwaliteit van 700 gr/m2, lekker zacht en comfortabel dus. De badmat is te krijgen in de kleur Gauloise, als laatste heeft de badmat een afmeting van 50 centimeter bij 80 centimeter.

De badjassen van de Clarysse Viva lijn zijn te krijgen in drie verschillende maten: S/M, L/XL en XXL. Zo is er altijd wel een maat die u past. De badjassen zijn gemaakt van 100% katoen en hebben een kwaliteit van 300 g/m2. Door het katoen zijn de badjassen van de Clarysse Viva lijn heerlijk zacht. De badjas van de Clarysse Viva lijn is te krijgen in 6 verschillende kleuren:

  • Grijs
  • Zand
  • Marine
  • Gauloise
  • Ivoor
  • Wit

Meer textieltopper.eu

Natuurlijk is Clarysse niet het enige merk dat wij verkopen. Wij bieden producten aan van merken zoals The One Towelling, Walra en By Walra. Alle producten van deze merken zijn net als de producten van de Clarysse Viva lijn en de andere Clarysse lijnen gemaakt van uitstekende materialen die ervoor zorgen dat uw nieuwe badtextiel voor langere tijd meegaat. Heeft u vragen en/of opmerkingen over de producten van de Clarysse Viva lijn of vanwege onze andere producten? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 085-0493350 of chat met Sofie via onze website. Wij zijn elke werkdag geopend tussen 09.00 uur en 17.00 uur. Buiten onze werktijden kunt u altijd een mail sturen naar info@textieltopper.eu. Deze zullen wij altijd zo snel mogelijk beantwoorden. Wij staan klaar voor u!