Clarysse Royale

Maak hier uw keuze
Filter makkelijk & snel
Grammage
Merk
Maat
Prijs
Kleur
Verpakking

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

6 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

6 Artikel(en)

Clarysse Royale

De Clarysse Royale lijn

De Clarysse Royale lijn is bij ons gericht op de gastendoekjes. De gastendoekjes van de Clarysse Royale lijn zijn gemaakt van 100% katoen en hebben een kwaliteit van 500 gr/m2. Door het katoen zijn de gastendoekjes van de Clarysse Royale lijn erg zacht, gaan ze jarenlang mee en absorberen ze uitstekend. De gastendoekjes van de Clarysse Royale lijn hebben een afmeting van 30 centimeter bij 50 centimeter. Daarnaast is het gastendoekje van de Clarysse Royale lijn te krijgen in maar liefst 7 verschillende kleuren:

  • Bruin
  • Petrol
  • Blauw
  • Groen
  • Paars
  • Corail/Koraal
  • Beige

Meer Clarysse Royale

Natuurlijk bestaat de Clarysse Royale lijn niet uit alleen gastendoekjes. De Clarysse Royale lijn bied badlakens, handdoeken en washandjes aan. Deze worden alleen momenteel niet bij ons verkocht. Net als de gastendoekjes van de Clarysse Royale lijn is het andere badtextiel gemaakt van 100% katoen en het andere badtextiel van de Clarysse Royale lijn heeft ook een kwaliteit van 500 gr/m2. Lekker zacht, absorberend en fijn dus!

Waarom Clarysse Royale

Natuurlijk snappen wij dat al deze merken en lijnen verwarrend worden voor u. Hier helpen wij u bij! Sommige andere lijnen van Clarysse of van andere merken hebben net als het badtextiel van de Clarysse Royale lijn een kwaliteit van 500 gr/m2 en zijn ook gemaakt van 100% katoen. Het verschil tussen al deze merken is het borduurwerk. Ieder merk en elke lijn heeft zijn eigen stijl qua borduurwerk. Het ene merk heeft alleen simpele strepen en andere merken hebben ook golfjes en ander vormen. Ook is dit verschillend per lijn, de ene lijn heeft één dikke streep, de andere streep heeft één dikke en één dunne streep, en ga zo maar door!

Wat de Clarysse Royale lijn zo bijzonder maakt is dan ook het borduurwerk, het badtextiel van de Clarysse Royale lijn heeft één dikke streep in het midden en aan de bovenkant en aan de onderkant één kleine streep. Hierdoor heeft het badtextiel een erg simpele maar alsnog een verfijndere look.

Textieltopper.eu

Hebben wij u toch niet helemaal over kunnen halen de Clarysse Royale lijn aan te schaffen? Bekijk dan onze andere lijnen van Clarysse of de lijnen van merken zoals The One Towelling, Walra of By Walra. Er is altijd wel een merk dat past bij u!

Heeft u vragen over onze merken of over de Clarysse Royale lijn? Wij zijn elke werkdag te bereiken tussen 09.00 uur en 17.00 uur via onze chat op onze website of via telefoonnummer: 085-0493350. Buiten onze kantooruren kunt u ons altijd een mail sturen, info@textieltopper.eu. Wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden. Heeft u liever persoonlijk contact? Kom dan gezellig langs voor een kopje koffie of thee in ons magazijn/kantoor in Hilvarenbeek. Wij zullen u altijd zo goed mogelijk van dienst zijn!