Clarysse Pearl

Maak hier uw keuze
Filter makkelijk & snel
Grammage
Geslacht
Merk
Maat
Prijs
Kleur
Verpakking

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

8 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

8 Artikel(en)

Clarysse Pearl

Clarysse Pearl badtextiel

De Clarysse Pearl lijn is een van de bijzondere lijnen die wij aan u verkopen. Het badtextiel van de Clarysse Pearllijn is het resultaat van een technisch innovatie. Door deze technische innovatie is het badtextiel van de lijn Clarysse Pearl 30% dikker dan gewone handdoeken van eenzelfde gewicht. Het badtextiel van de lijn voelt zacht aan, de handdoeken zijn erg luxe en droger sneller dan het gemiddelde badtextiel. De technische innovatie is gelukt zonder duurdere grondstoffen. Eigenlijk heeft u meer luxe voor nog steeds een klein bedrag. Het badtextiel is gemaakt van 100% katoen (450 gr/m2).

Afmetingen en kleurtjes

De badlakens in de Clarysse Pearl lijn hebben een afmeting van 70 centimeter bij 140 centimeter, de handdoeken van de lijn zijn 50 centimeter bij 100 centimeter, de gastendoekjes zijn 30 centimeter bij 50 centimeter en als laatste hebben de washandjes van de Clarysse Pearl lijn een afmeting van 15 bij 21 centimeter. Het badtextiel in de Clarysse Pearl lijn is te krijgen in meer dan tien kleurtjes. Variërend van roze naar groen, van wit naar marine. Altijd wel een kleurtje dat past in uw huis.

Meer van de Clarysse Pearl lijn

Naast de badlakens, handdoeken, gastendoekjes en washandjes verkopen wij in de Clarysse Pearl lijn ook badmatten en badjassen, allebei in drie verschillende maten en vele verschillende kleurtjes. De badmatten in de Clarysse Pearl lijn zijn te krijgen in de kleuren: aubergine, bruin, groen, roze, wit en grijs. Daarnaast verkopen wij de badmatten in de maten:

  • 70 x 120 centimeter
  • 50 x 90 centimeter
  • 50 x 50 centimeter

De badjassen en de badmatten zijn net als het badtextiel in de Clarysse Pearl lijn gemaakt van 100% katoen (450 gr/m2) en zijn 30% dikker door de technische innovatie. De badjassen in de lijn zijn te krijgen in de maten S/M, L/XL en XXL. Er is dus altijd wel een maat die u past. Daarnaast zijn de badjassen te krijgen in 6 verschillende kleurtjes:

  • Bruin
  • Lichtgrijs
  • Groen
  • Wit
  • Grijs
  • Aubergine

Er zit vast ook wel een kleurtje tussen dat u mooi vindt!

Meer op textieltopper.eu

Naast de producten in de Clarysse Pearl lijn en in de andere Clarysse lijnen verkopen wij ook producten van andere merken, bijvoorbeeld van The One Towelling, Walra of By Walra. Kijk nog even rond op onze site en geniet van onze mooie prijzen en van ons ruime assortiment badtextiel.

Klantenservice

Heeft u vragen, opmerkingen of klachten over onze Clarysse Pearllijn of vanwege een van onze andere producten? Stuur dan op onze website een berichtje naar Sofie, zij zal u zo goed mogelijk helpen, of bel ons op telefoonnummer 085-0493350. Ook kunt u ons natuurlijk altijd een e-mailtje sturen op info@textieltopper.eu. Heeft u meer behoefte aan persoonlijk contact? Kom dan naar ons magazijn/kantoor aan de Bukkumweg 24N te Hilvarenbeek.