Clarysse Mila

Top
kwaliteit!

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Clarysse Mila

De Clarysse Mila lijn

De Clarysse Mila lijn bestaat uit handdoeken, gastendoekjes, en washandjes. Het badtextiel van de Clarysse Mila lijn is gemaakt van 100% katoen. Hierdoor is het badtextiel van de Clarysse Mila lijn lekker zacht en heeft het een goede absorptie. Dankzij deze kwaliteiten heeft het badtextiel een lange levensduur. De Clarysse Mila lijn is een echte musthave voor in de badkamer!

De Mila handdoeken, gastendoekjes, en washandjes

Alle handdoeken, gastendoekjes, badlakens en washandjes zijn gemaakt van 100% katoen, bevatten 400 gram katoen per m2 en zijn in 4 verschillende kleuren te krijgen, namelijk: Greige, Mid Grey, Ochre en Blue. Greige en Mid Grey zijn twee neutrale kleuren en Ochre en Blue zijn twee opvallende kleuren. De handdoeken zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten, de gastendoekjes in twee verschillende maten en de washandjes in een maat.

De Clarysse Mila handdoeken zijn verkrijgbaar in de maten 100 x 150 cm, 70 x 140 cm en 50 x 100 cm. De handdoeken in de grootste maat zijn los te bestellen, maar ook als set van 4 en 8 stuks. De handdoeken in de maat 70 x 140 cm zijn te bestellen als set van 12 en 6 stuks en als losse handdoek. De kleinste maat is net als de maat 70 x 140 cm verkrijgbaar als set van 12 en 6 stuks en als losse handdoek. Voor de Clarysse Mila gastendoekjes hebben wij twee verschillende afmetingen namelijk: 30 x 50 cm en 30 x 30 cm. Beide gastendoekjes zijn los te bestellen, maar ook als set van 6 en 12 stuks. De Clarysse Mila washandjes hebben een afmeting van 15 x 21 en zijn te bestellen als sets van 12, 6 en 2 stuks. Ondanks de verschillende maten bevat het badtextiel van de Clarysse Mila lijn altijd 400 gram katoen per vierkante meter. Daarom is het badtextiel altijd even zacht.

Meer textieltopper.eu

Naast onze producten in de Clarysse Talis lijn verkopen wij nog vele andere Clarysse lijnen. Ook verkopen wij producten van andere bekende merken zoals The One Towelling en Walra  Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u vanwege een andere reden contact met ons opnemen? Dat kan via telefoonnummer 085-0493350, e-mailadres info@textieltopper.eu of chat met Sofie op onze site. Zij zal u zo goed mogelijk helpen met al uw vragen.