Clarysse Kappershanddoeken

Top
kwaliteit!

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Clarysse kappershanddoek

De Clarysse kappershanddoeken

De Clarysse kappershanddoeken zijn de ideale kappershanddoeken voor uw kapsalon. De Clarysse kappershanddoeken hebben een afmeting van 50 centimeter bij 90 centimeter en de Clarysse kappershanddoeken zijn gemaakt van 100% katoen. Door het katoen zijn de Clarysse kappershanddoeken heerlijk zacht. Deze zachtheid is natuurlijk erg belangrijk, u wilt natuurlijk wel dat uw Clarysse kappershanddoeken uw klanten een ontspannen en goede ervaring geven na het wassen. De Clarysse kappershanddoeken hebben een gewicht van 320 gr/m2. Hierdoor drogen de Clarysse kappershanddoeken snel, maar niet te veel. Perfect dus. De Clarysse kappershanddoeken zijn te krijgen in twee basic kleuren:

  • Zwart
  • Wit

Indantreen handdoek

De Clarysse kappershanddoeken zijn geverfd met Indantreen. Hierdoor zijn deze Indantreen handdoeken bestendig tegen de chemische stoffen die u dagelijks gebruikt, bijvoorbeeld verf of een permanent. Door dat deze Indantreen handdoeken geverfd zijn met Indantreen en nu tegen chemische stoffen bestendigd zijn, gaan deze Indantreen handdoeken langer mee. Dit betekent dat u niet elke week nieuwe kappershanddoeken aan hoeft te schaffen. Wel zo handig zo’n indantreen handdoek!

Andere producten

Wilt u graag onze andere handdoeken zien van andere merken, bekijk dan ons assortiment van The One Towelling, Walra en By Walra. Alle producten van Clarysse, The One Towelling, Walra en By Walra zijn gemaakt van uitstekende materialen die u elke dag zullen blijven verrassen. Maar bent u opzoek naar handdoeken die u voor langere tijd kunt gebruiken in uw kapsalon? Dan zijn de Clarysse kappershanddoeken die Indantreen geverfd zijn voor u de juiste oplossing! Bestel ze nu!

Contact met ons

Heeft u toch nog iets meer vragen over de Clarysse kappershanddoeken of wilt u graag meer advies voordat u uw nieuwe textiel aanschaft? Neem dan contact met ons op. Wij zijn elke werkdag te bereiken tussen 09.00 uur en 17.00 uur. Bel ons via telefoonnummer 085-0493350, stuur een e-mail naar info@textieltopper.eu, chat met Sofie via onze site of bezoek ons magazijn/kantoor aan de Bukkumweg 24 N in Hilvarenbeek. Wij staan klaar voor u!