Clarysse Florence

Top
kwaliteit!

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

De Clarysse Florence lijn

De Clarysse Florence lijn bestaat uit handdoeken, gastendoekjes, badlakens en washandjes. Het badtextiel van de Clarysse Talis lijn is gemaakt van 100% gekamd katoen. Hierdoor is het badtextiel van de Clarysse Florence lijn lekker zacht en heeft het een goede absorptie. Dankzij deze kwaliteiten heeft het badtextiel een lange levensduur. Ideaal voor in de badkamer dus!

De Florence handdoeken, gastendoekjes, badlakens en washandjes

Alle handdoeken, gastendoekjes, badlakens en washandjes zijn gemaakt van 100% katoen en zijn in verschillende kleuren te krijgen. Het kleurenpalet zorgt met +15 kleuren voor een uitgebreide keuze en past dus in elk interieur. Je kunt denken aan kleuren zoals antraciet, crème, hemelsblauw en nog veel meer. Door het brede kleurenpalet is er altijd wel een kleurtje naar jouw smaak.

De Clarysse Florence handdoeken zijn verkrijgbaar in 3 verschillende maten, namelijk: 90 x 180 cm, 70 x 140 cm en 50 x 100 cm. De handdoeken in de maten 90 x 180 cm en 70 x 140 cm bevatten 600 gram katoen per vierkante meter en de handdoeken in de maat 50 x 100 cm bevatten 300 gram katoen per vierkante meter. De gastendoekjes, badlakens en washandjes hebben alle drie maar een maat. De gastendoekjes hebben een afmeting van 30 x 50 cm en bevatten 600 gram katoen per vierkante meter, de badlakens hebben een afmeting van 70 x 140 cm en bevatten 588 gram katoen per vierkante meter en de washandjes hebben een afmeting van 15 x 22 en bevatten 76 gram katoen per vierkante meter.

Meer textieltopper.eu

Naast onze producten in de Clarysse Talis lijn verkopen wij nog vele andere Clarysse lijnen. Ook verkopen wij producten van andere bekende merken zoals The One Towelling en Walra. Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u vanwege een andere reden contact met ons opnemen? Dat kan via telefoonnummer 085-0493350, e-mailadres info@textieltopper.eu of chat met Sofie op onze site. Zij zal u zo goed mogelijk helpen met al uw vragen.