Clarysse handdoeken 50x100

Maak hier uw keuze
Filter makkelijk & snel
Grammage
Merk
Maat
Prijs
Kleur
Verpakking

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

2 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

2 Artikel(en)

Clarysse handdoeken

Bij Textieltopper bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar nieuwe Clarysse handdoeken voor in uw badkamer. Er zijn in ons assortiment verschillende handdoeken te vinden die bij uw interieur passen. Clarysse handdoeken staan bekend om hun duurzaamheid en fairtrade productie. De weverij uit België maakt de meest duurzame handdoeken van Europa en vindt duurzaamheid dan ook enorm belangrijk. Daarom hergebruiken ze 90% van hun afvalwater en verwarmen ze hun kantoren met energie van hun eigen weverij.

Ruim assortiment Clarysse handdoeken 50x100

Wij vinden het natuurlijk enorm belangrijk dat u Clarysse handdoeken in ons assortiment kunt vinden die perfect bij uw interieur passen. Dat is dan ook de reden dat wij een ruime keuze in ons assortiment aanbieden. Hierbij heeft u de keuze uit vele verschillende kleuren, welke variëren van blauw tot rood en van wit tot zwart. Doordat bijna alle mogelijke kleuren wel te kiezen zijn in ons Clarysse handdoeken 50x100 assortiment, kunt u altijd wel Clarysse handdoeken vinden die bij uw interieur passen. Er zijn verschillende lijnen in borduursel en in kwaliteit. Hoe meer gram katoen per vierkante meter gebruikt is, hoe luxer en kwalitatiever de handdoek. Tevens is het in ons assortiment aan Clarysse handdoeken mogelijk om te kiezen uit een voordeelpakket. Hier haalt u het voordeel uit dat u per handdoek in verhouding goedkoper uit bent en dat u altijd genoeg handdoeken in huis hebt.

Handdoeken van andere merken

In ons assortiment zijn diverse andere merken te vinden, zodat wij u op die manier een nog ruimere keuze kunnen bieden. Zo kunt u in ons ruime assortiment buiten de Clarysse handdoeken nog Walra handdoeken en The One Towelling handdoeken vinden. Ook deze merken hebben natuurlijk een goede kwaliteit en ook hierbij zijn er altijd wel handdoeken te vinden die bij uw wensen passen, aangezien ook hier een ruime keuze te vinden is. Bij eventuele vragen kunt u ons altijd bereiken via mail, telefoon en via de chatfunctie rechts onderaan de pagina.