Clarysse Elegance Washandje Zand

-52%

Specificaties:

  • Merk: Clarysse
  • Model: Washandje
  • Kwaliteit: 500 gr/m2
  • Materiaal: 100% katoen
  • Afmeting: 16 x 22 cm
  • Kleur:  Zand
€ 2,29
€ 1,09

Elegance Washandje Zand

Ben je opzoek naar een clarysse washand in de kleur zand dan is dit iets voor jou! Deze washand heeft een mooie zand kleur en is 16 x 22. Al onze clarysse washandjes zijn gemaakt van 100% katoen. Ze nemen makkelijk water op en als ze nat zijn drogen ze ook snel weer op. Al onze clarysse producten zijn makkelijk te combineren met elkaar, je kunt deze washand namelijk makkelijk combineren met deze clarysse badlaken in de kleur zand!

Bezorgen

Artikelen worden door GLS bij het door u gekozen afleveradres bezorgd. Hiervoor wordt €4,95 in rekening gebracht. Als de bezorger aan een gesloten deur komt wordt er een niet-thuis-bericht achtergelaten. Dit is een klein briefje met belangrijke informatie over uw pakketje. Het is ook mogelijk om de bestelling bij ons af te halen. Ons magazijn is gevestigd aan de Meerheide 27 te Eersel.

Betalen

Bij Textieltopper.eu bieden wij u verschillende betaalmogelijkheden. U kunt betalen per iDeal, bankoverschrijving, Mastercard, PayPal Visa of MisterCash.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Textieltopper.eu biedt u de mogelijkheid binnen 14 werkdagen niet gebruikte artikelen, in de originele onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de totaal door Textieltopper.eu gemaakte verzend- en administratiekosten worden dan bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantievoorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Indien u wenst uw pakketje te ruilen brengen we verzendkosten in rekening voor de tweede zending.