Clarysse Elegance Badlaken 70x140 500gram Roze

Specificaties:

  • Merk: Clarysse
  • Model: Badlaken
  • Kwaliteit: 500 gr/m2
  • Materiaal: 100% katoen
  • Afmeting: 70 x 140 cm
  • Kleur:  Roze
€ 14,50

Clarysse Elegance Badlaken 70x140 500gram Roze

Ben jij op zoek naar Clarysse badlakens met de afmetingen 70x140? Dan ben jij hier bij ons op het juiste adres. Wij bieden een enorm assortiment van deze Clarysse elegance badlakens aan op onze website. Je bent nu hier ook zo bij ons beland. Je hebt geklikt op onze Clarysse elegance badlakens met de afmetingen 70x140. De badlaken waar jij zojuist op geklikt hebt is gemaakt van 500 gram katoen. De badlaken heeft de kleur roze. Deze roze gekleurde badlakens zijn van erg hoge kwaliteit. Dat komt omdat onze badlakens gemaakt zijn van 100% katoen. Heeft u ergens vragen over of bent u ergens ontevreden over twijfel dan niet en neem contact op met onze klantenservice.

Bezorgen

Artikelen worden door GLS bij het door u gekozen afleveradres bezorgd. Hiervoor wordt €4,95 in rekening gebracht. Als de bezorger aan een gesloten deur komt wordt er een niet-thuis-bericht achtergelaten. Dit is een klein briefje met belangrijke informatie over uw pakketje. Het is ook mogelijk om de bestelling bij ons af te halen. Ons magazijn is gevestigd aan de Meerheide 27 te Eersel.

Betalen

Bij Textieltopper.eu bieden wij u verschillende betaalmogelijkheden. U kunt betalen per iDeal, bankoverschrijving, Mastercard, PayPal Visa of MisterCash.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Textieltopper biedt u de mogelijkheid binnen 14 werkdagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantievoorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Indien u wenst uw pakketje te ruilen brengen we verzendkosten in rekening voor de tweede zending.