Clarysse Pearl Cottwist Badmat Aubergine 50x90

-54%
  • Clarysse Cottwist Badmat Aubergine
  • Clarysse Cottwist Badmat Aubergine
  • Clarysse Cottwist Badmat Aubergine
€ 24,95
€ 11,50
COTTWIST Badmat 50x90 1400 gr/m2 Aubergine 1949 Trendy uni badmat, getufte kwaliteit. Beschikbaar in 3 maten. Deze badmat voelt zeer zacht aan en is heel soepel.

Bezorgen

Artikelen worden door GLS bij het door u gekozen afleveradres bezorgd. Hiervoor wordt €4,95 in rekening gebracht. Als de bezorger aan een gesloten deur komt wordt er een niet-thuis-bericht in de brievenbus gegooid. Dit is een klein briefje met belangrijke informatie over uw pakketje. Het is ook mogelijk om de bestelling bij ons af te halen. Ons magazijn is gevestigd aan de Bukkumweg 24 N te Hilvarenbeek.

Betalen

Bij Textieltopper.eu bieden wij u verschillende betaalmogelijkheden. U kunt betalen per iDeal, bankoverschrijving, Mastercard, Visa of MisterCash.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Textieltopper.eu biedt u de mogelijkheid binnen 14 werkdagen niet gebruikte artikelen, in de originele onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de totaal door Textieltopper.eu gemaakte verzend- en administratiekosten worden dan bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantievoorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Indien u wenst uw pakketje te ruilen brengen we verzendkosten in rekening voor de tweede zending.