Clarysse Voordeelpakket Theedoek Timeless Rood 6 stuks

-25%

Specificaties:

  • Merk: Clarysse
  • Model: Theedoek
  • Kwaliteit: 230 gr/m2
  • Materiaal: 100% katoen
  • Afmeting: 50 x 70 cm
  • Kleur:  Rood
  • Extra: voordeelpakket van 6 stuks!
€ 15,95
€ 11,95

Clarysse Voordeelpakket Theedoek Timeless Rood 6 stuks

De theedoeken van Clarysse doen wat ze moeten doen; goed drogen! Hierdoor wordt de afwas een stuk leuker en gemakkelijker. De klassieke maar toch eigentijdse ruit op de Clarysse Timeless theedoek zorgt voor een speels effect in de keuken. De theedoek Timeless is gemaakt van Egyptisch katoen en heeft een snel absorberende werking. De afmeting van de theedoek Timeless is royaal, 50x70 cm en 230 gr/m2. Naast de kleur rood is Clarysse Voordeelpakket Theedoek Timeless ook verkrijgbaar in de kleuren blauw en taupe. 

Maak uw collectie Clarysse keukentextiel compleet met onze voordelige voordeelpakketten! 

Bezorgen

Artikelen worden door GLS bij het door u gekozen afleveradres bezorgd. Hiervoor wordt €4,95 in rekening gebracht. Als de bezorger aan een gesloten deur komt wordt er een niet-thuis-bericht achtergelaten. Dit is een klein briefje met belangrijke informatie over uw pakketje. Het is ook mogelijk om de bestelling bij ons af te halen. Ons magazijn is gevestigd aan de Meerheide 27 te Eersel.

Betalen

Bij Textieltopper.eu bieden wij u verschillende betaalmogelijkheden. U kunt betalen per iDeal, bankoverschrijving, Mastercard, PayPal Visa of MisterCash.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Textieltopper biedt u de mogelijkheid binnen 14 werkdagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantievoorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Indien u wenst uw pakketje te ruilen brengen we verzendkosten in rekening voor de tweede zending.