Clarysse Uni Elegance Baddoek 70x140 cm 450gram Corail

Specificaties:

  • Merk: Clarysse
  • Model: Badlaken
  • Kwaliteit: 450 gr/m2
  • Materiaal: 100% katoen
  • Afmeting: 70 x 140 cm
  • Kleur:  Corail (koraalrood)
€ 14,50

Clarysse Uni Elegance Baddoek 70 x 140 cm Corail

Deze clarysse badhanddoek is 70x140 cm en is de kleur corail. De kleur corail is een rood/roze achterige kleur.De badhanddoeken van clarysse staan bekend om hun kwaltieit en zijn gemaakt van 100% katoen. Wil je meer zien van onze collectie neem dan een kijkje op onze site. Heb je vragen of ben je ergens niet tevreden over neem dan contact op met onze klantenservice. 

Bezorgen

Artikelen worden door GLS bij het door u gekozen afleveradres bezorgd. Hiervoor wordt €4,95 in rekening gebracht. Als de bezorger aan een gesloten deur komt wordt er een niet-thuis-bericht achtergelaten. Dit is een klein briefje met belangrijke informatie over uw pakketje. Het is ook mogelijk om de bestelling bij ons af te halen. Ons magazijn is gevestigd aan de Meerheide 27 te Eersel.

Betalen

Bij Textieltopper.eu bieden wij u verschillende betaalmogelijkheden. U kunt betalen per iDeal, bankoverschrijving, Mastercard, PayPal Visa of MisterCash.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Textieltopper biedt u de mogelijkheid binnen 14 werkdagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantievoorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Indien u wenst uw pakketje te ruilen brengen we verzendkosten in rekening voor de tweede zending.