Clarysse Kimono Kinderbadjas zonder capuchon Ivoor

Specificaties:

  • Merk: Clarysse
  • Model: Kinderbadjas Kimono
  • Kwaliteit: 380 gr/m2
  • Materiaal: 100% katoen
  • Kleur:  Ivoor

* Vereiste velden

€ 25,00

Clarysse Kimono Kinderbadjas zonder capuchon Ivoor

100% katoen kinderbadjas 380 gr/m2 Ivoor

Bekijk ook eens onze andere badjassen! Wist je dat wij van Textieltopper.eu ook meerdere badjassen mét capuchon in ons assortiment hebben?

Bezorgen

Artikelen worden door GLS bij het door u gekozen afleveradres bezorgd. Hiervoor wordt €4,95 in rekening gebracht. Als de bezorger aan een gesloten deur komt wordt er een niet-thuis-bericht achtergelaten. Dit is een klein briefje met belangrijke informatie over uw pakketje. Het is ook mogelijk om de bestelling bij ons af te halen. Ons magazijn is gevestigd aan de Meerheide 27 te Eersel.

Betalen

Bij Textieltopper.eu bieden wij u verschillende betaalmogelijkheden. U kunt betalen per iDeal, bankoverschrijving, Mastercard, PayPal Visa of MisterCash.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Textieltopper biedt u de mogelijkheid binnen 14 werkdagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantievoorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Indien u wenst uw pakketje te ruilen brengen we verzendkosten in rekening voor de tweede zending.