Walra Hoeslaken Percaline Katoen Off White

Specificaties:

Specificaties

  • Merk: Walra
  • Materiaal: 100% Katoen
  • Kleur:Off White
  • Maten: 90x200, 90x220, 140x200, 160x200, 160x220, 180x200 en 180x220
  • Geschikt voor matrassen tot 30 cm

* Vereiste velden

€ 18,95

Walra Hoeslaken Percaline Katoen Off White

Het Hoeslaken Pecracline Katoen off white van Walra is gemaakt van 100% geweven katoen. Dit zorgt voor een heerlijk slaapcomfort. Daarnaast is het erg duurzaam materiaal, waardoor het hoeslaken ook een lange levensduur heeft.

Bezorgen

Artikelen worden door GLS bij het door u gekozen afleveradres bezorgd. Hiervoor wordt €4,95 in rekening gebracht. Als de bezorger aan een gesloten deur komt wordt er een niet-thuis-bericht in de brievenbus gegooid. Dit is een klein briefje met belangrijke informatie over uw pakketje. Het is ook mogelijk om de bestelling bij ons af te halen. Ons magazijn is gevestigd aan de Bukkumweg 24 N te Hilvarenbeek.

Betalen

Bij Textieltopper.eu bieden wij u verschillende betaalmogelijkheden. U kunt betalen per iDeal, bankoverschrijving, Mastercard, Visa of MisterCash.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Textieltopper.eu biedt u de mogelijkheid binnen 14 werkdagen niet gebruikte artikelen, in de originele onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de totaal door Textieltopper.eu gemaakte verzend- en administratiekosten worden dan bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantievoorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Indien u wenst uw pakketje te ruilen brengen we verzendkosten in rekening voor de tweede zending.